Mere om mig

LinkedIn

Hvem er jeg
Mit navn er Mai-Britt, og jeg er ikke bleg for at indrømme, at jeg holder af orden, struktur, og at der er helt styr på detaljerne.

Det får jeg ofte at vide, jeg er god til at sørge for. Ligesom folk, jeg tidligere har arbejdet med, beskriver mig som en professionel og serviceminded kollega, der er resultatorienteret, kvalitetsbevidst samt yderst disciplineret til at følge tingene til dørs til aftalt tid.

Kontoruddannet med marketing fokus
Oprindelig er jeg kontoruddannet. Det var i 1991 hos Danske Ingeniørers Efteruddannelse (DIEU, senere Mannaz), og siden da har jeg altid arbejdet med marketing i en eller anden kontekst.

I de første 6 år hos DIEU og siden 1997 hos IBM – først i Wien, dernæst i Paris, og fra 2000 har jeg boet i Danmark, selvom jeg arbejdede i internationale jobs.

Bare op igennem 00’erne og indtil 2018 har jeg været i forskellige jobs som marketingkoordinator, team leder, højre hånd for marketingchefen, projektleder, samt event-koordinator. Hvis du har lyst til at se flere detaljer, så tjek mit CV.

Hvorfor iværksætter?
Af flere omgange har jeg tænkt tanken om at blive selvstændig, og da muligheden bød sig i efteråret 2018, tog jeg springet.
Jeg tilbyder på freelance basis min tid til mindre firmaer, der indimellem har brug for hjælp til at løse en administrativ eller marketing-opgave, men ikke har brug eller mulighed for at ansætte en fuldtidsmedarbejder.

Mere tid og overskud
Min mission er at hjælpe lederen i den mindre virksomhed ved effektivt og professionelt at varetage administrative og marketing-opgaver, så lederen får mere tid i hverdagen til at prioritere de opgaver, der skal fremtidssikre virksomheden.

Samtidig giver det mig mulighed for at tilrettelægge mit arbejdsliv, så det passer godt ind i min families travle hverdag.

Hvem er med på hjemmefronten?
Jeg er barnefødt i Hillerød, og på nær en 10 års periode har jeg altid boet i byen. Siden 2008 i Ullerød-området, hvor jeg bor med min familie – min mand Peter, som jeg blev gift med i 2008, og mine to døtre, der er født i henholdsvis år 2000 og 2010.

Ganske kort kan man sige, at vi er en musikinteresseret familie med stor passion for det gode veltillavede måltid, nærværende samtaler og et godt glas vin – gerne nydt i samvær med gode venner og familie.

Menu