Persondatapolitik og cookies

www.haandsraekning.dk er ejet af Mai-Britt Lange – CVR 39923203.
Personoplysningerne registreres hos Håndsrækning, som også er den dataansvarlige.

Virksomhedens adresse:
Håndsrækning
Viemosevej 24
3400 Hillerød
Telefon: 29925434
Mail: maibritt@haandsraekning.dk

Cookies

Når du besøger hjemmesiden, benyttes cookies til at indsamle anonym information om, hvilke sider der besøges og til at måle trafikken på siden. Oplysningerne bruges til at forbedre kundeoplevelsen på hjemmesiden.

Behandling af dine personoplysninger

Hvis du har givet samtykke til, at jeg må kontakte dig på e-mail med nyhedsbreve og anden information, behandler jeg din e-mailadresse og oplysningerne om dig, indtil det ikke længere er relevant, eller du ønsker at trække dit samtykke tilbage.

Det kan du gøre når som helst ved at skrive til mig på maibritt@haandsraekning.dk eller afmelde dig direkte i nyhedsbrevet.

Jeg passer godt på dine oplysninger, og data bliver behandlet i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning.

Oplysning om dine data

Til enhver tid har du mulighed for at få oplyst, hvilke personoplysninger jeg har registreret om dig, hvad jeg bruger dem til, og hvor de kommer fra. Du kan nemt kontakte mig på maibritt@haandsraekning.dk.

Jeg gemmer naturligvis kun oplysninger, så længe det er nødvendigt. Hvis oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet eller slettet. I visse tilfælde er det ikke muligt at slette al data, idet bogføringsloven kræver, at dokumentation for samarbejde gemmes i 5 år – kun derefter slettes oplysningerne.

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at kontakte:
Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K

Mail: dt@datatilsynet.dk. Tlf.: 3319 3200.

Databehandleraftaler

Jeg samarbejder med en række virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Det drejer sig om min mailudbyder, mit nyhedsbrevssystem, brug af pop-ups på min hjemmeside, lagring af data og mit regnskabsprogram.

Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Menu